Vul het formulier in en ontvang een serieus aanbod

Reparaties verricht aan Etap 28 voor verkoop

Reparaties verricht aan Etap 28 voor verkoop

Deze mooie Etap 28 Kustzeiler helemaal compleet en in nette staat uit 1978 met alle denkbare opties aan boord onlangs motor ( Volvo Penta 2 cilinder Diesel ) reparatie uitgevoerd. Vergeten koelwater uit de motor te verwijderen na afvullen met antivries. Er bleek nog koelwater achter de thermostaat te zitten en dit is door de vorst gaan bevriezen en uitzetten in het motorblok. Hierdoor is er 1 vriesdop door de vorst en ijsvorming eruit gesprongen.

Afgelopen winter heeft deze Etap 28 polyester zeilboot een kapotte motor door koude vorst gekregen. Een vriesdop was er uit gesprongen.

Deze vriesdop zat achter de brandstofpomp en hierdoor zeer moeilijk bereikbaar. Daarom hebben wij de brandstofpomp verwijderd. Dit ging lastig want je komt er slecht bij. Plus dat alles op tijd moet worden gezet. Ook heb je amper ruimte tussen de motor en kajuit om overal goed bij te kunnen.

Het was ons na paar uur werken gelukt en inmiddels de motor draait weer perfect.

Ook hebben wij 2 doorvoeren van kuip afwatering vervangen. Deze doorvoeren bleken iets te lekken tijdens het varen. Daarom op een bok in de haven beide afvoeren vervangen door nieuwe.

Aankomende week zal deze zeilboot te koop staan.


Foto's (klik voor vergroting)

Etap 28 binnenkort tekoop
Etap 28 binnenkort tekoop
etap28
Etap28
Etap 28 zeilboot
Etap 28 zeilboot

Terug