Vul het formulier in en ontvang een serieus aanbod

Inkoop gezonken boot

Inkoop gezonken boot

Boot gezonken en u zoekt: “Inkoop voor uw gezonken boot”.

Wij zijn geïnteresseerd in gezonken boten en schepen. Vaak heeft een gezonken boot of schip nog een prima restwaarde. Wij kunnen uw boot inkopen en lichten, bergen en inkopen. Wij hebben namelijk een eigen bergingsbedrijf, zie gezonken-boot.nl. Tevens kunnen wij de meeste boten en schepen zelf opknappen. Ook een inboord- of buitenboord motor wordt door ons eigen monteurs weer gerepareerd.

Geen stress meer van uw gezonken boot!

Dit wilt u toch ook? Geen slapeloze nachten! Geen ellende met een jachthaven! Dat een havenmeester u dagelijks belt wanneer u uw gezonken boot komt ophalen. Hangt er een kaartje aan uw boot met verwijderen op last van gemeente en water toezicht vanwege een gezonken schip?

Welke soort gezonken boot kopen wij in?

Wij kopen dagelijks gezonken boten in. Heeft u een zeilboot, speedboot, motorboot of sloep? Wij halen uw boot boven water en kopen hem in. Leeftijd is niet van belang. Een sloep of motorboot uit jaar 1995 kan nog een prima dagwaarde vertegenwoordigen. Wij geven u direct contant geld of per bank het afgesproken bedrag voor uw gezonken boot. Nadat alles is afgehandeld en uw boot is overgedragen halen wij uw boot boven water en nemen deze mee.

Gezonken boot afvoeren

Inkoop gezonken boot, welke is inkoop waardig en welke niet?

  1. Een stalen sloep met een lengte van 7 á 8 meter gebouwd uit 1935 met een inboard motor kan juist heel interessant zijn voor inkoop.
  2. Zeilboot uit 1985 tot nu.. is inkoop waardig. Vooral als de boot nog compleet met zeilen en motor aanwezig is.
  3. Daarentegen is een stalen motorkruiser uit 1978 met een lengt van 7 á 8 meter plus een interieur dat uit dat jaartal kom (gedateerd zeg maar… ) weer niet inkoopwaardig.
  4. Speedboot vanaf 1990 tot nu… inkoopwaardig. Zelfs met een kapotte motor of defect aan de boot kan het nog interessant zijn.
  5. Sloep 1900 tot nu. Ook houten, stalen of polyester sloepen zijn wij naar opzoek. Met of zonder motor. Gebreken of defect geen probleem.
  6. Werkschepen en off-shore boten. Wij zoeken EX- vissersschepen zoals kotters, Deense visboten, bagger boten,enz.

Uitleg: Vanwege het feit dat er al zoveel van gemaakt zijn. En de motorkruisers “stalen caravans op het water genoemd” zijn er zoveel van gemaakt en niet bijzonder zijn hebben ze ook weinig restwaarde. Voor een particulier is het fijn om een motorkruiser te bezitten en mee te varen. Echter voor de handel geeft het geen meerwaarde. Een stalen sloep 7 á 8 meter is JUIST prima inkoop waardig. Omdat veel mensen houden van simpel en eenvoud. Een stalen sloep heeft vaak weinig onderhoud, interieur zit er amper in op wat banken en kussen na. Motor is ook van minder belang als het maar start en loopt. In Amsterdam heeft het zelfs de voorkeur vanwege de vele lage bruggen en is het veel toegankelijker dan een kajuit stalen motorkruiser met sta hoogte van 2m. Dan lig je voor elke brug te wachten voor bediening en dat wil je niet.

Transport en meenemen na inkoop gezonken boot!

Zodra wij tot een deal zijn gekomen zullen wij uw gezonken boot direct op naam zetten. U bent dan gelijk van alle aansprakelijk af en wij nemen de boot gezonken over in de staat waarin deze zich nu verkeerd. Wij zorgen ervoor dat de boot zal drijven en nemen hem direct mee. Transport wordt door ons zelf verzorgt. Onze eigen ophaaldienst regelt alle transporten voor ons. Voor transport hebben wij diverse vrachtauto’s en boottrailers plus diepladers tot onze beschikken. Vergunning en papieren voor bijzonder transport vanwege grote afmetingen en hoge gewichtsklasse verzorgen wij zelf.

Voorbeeld uit de praktijk:

Gezonken zeilsloep RB22 compleet uit 2005 met inboard motor Vetus 3 cilinder. Wij hebben met de klant afgesproken dat wij de boot zo zouden overnemen met alle gebreken en onderwater.

Uiteindelijk na maand flink doorwerken en alles goed schoon te hebben gemaakt is deze boot weer naar een nieuwe eigenaar over gedaan.

inkoop gezonken boot

zeilboot gezonken inkoop verkoop

inkoop gezonken boot

zeilboot gezonken inkoop verkoop

inkoop gezonken boot

zeilboot gezonken inkoop verkoop