Vul het formulier in en ontvang een serieus aanbod

Boot uit erfenis verkopen

Boot uit erfenis verkopen

Boot als erfenis ontvangen en nu wilt u deze graag doorverkopen?

Wanneer u een boot bezit en op een bepaalde leeftijd komt waarbij u alle roerende en onroerende zaken wilt beschrijven in uw testament, is het verstandig om ook uw boot als bezit te laten beschrijven door een notaris. Het beschrijven van uw bezit zoals onder andere uw boot geeft meer duidelijkheid voor uw nabestaanden. Want als u uw boot niet inschrijft blijft overledene rechthebbende tot er een verklaring van erfrecht is ingeschreven.

Boot als erfenis, laat uw notaris een schriftelijke verklaring van erfrecht inschrijven.

Hebt u een boot geërfd? Laat uw notaris een verklaring van erfrecht bij het kadaster inschrijven. Zo staat u dan als eigenaar van het schip kadastraal geregistreerd vermeld.

Schriftelijke verklaring van erfrecht

Boot als erfenis geërfd, eigendom registreren bij Kadaster!

In het kadastrale registratie wordt vastgesteld wie eigenaar is van een te boek gesteld schip. Als iemand overlijdt, blijft de overledene als rechthebbende in de registratie vermeld, totdat er een verklaring van erfrecht (of een verdelingsakte) is ingeschreven. Een verklaring van erfrecht kunt u door uw notaris laten opstellen. Deze notaris zorgt ook voor de inschrijving bij het Kadaster. Dat kunt u niet zelf doen.

Boot als erfenis laten inkopen of verkopen bel 06 - 383 18 014. Direct het geld overgemaakt en een vrijwaringsbewijs.

Wij kunnen uw boot inkopen. Heeft u een oude motorkruiser? Een speedboot? of zeilboot uit erfenis of nalatenschap ontvangen dan zijn wij altijd geïnteresseerd. Wij geven u een reële prijs voor uw motorboot of zeilboot. Is uw boot oud of zijn er gebreken? Wij kunnen ook meerdere boten tegelijk inkopen. Wij kopen ook defecte boten. Woont u in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Dordrecht, Zeeland of Leeuwarden? Afstand is voor ons geen bezwaar. Wij komen door heel Nederland en zelfs in België.