Vul het formulier in en ontvang een serieus aanbod

Info boot in- en verkoop

Info boot in- en verkoop

Wij zijn dagelijks op zoek naar gebruikte boten voor eigen inkoop voorraad

Heeft u een boot waar u haast niet meer mee vaart? Een boot kost vaak veel geld en veel tijd voor onderhoud.  Wilt u een boot verkopen? Wij kunnen uw boot kopen voor een marktconforme prijs.

Niet voor niets zegt men: “met een boot werk je je dood..”

Uw boot verkopen? U heeft 2 opties:

Optie 1:
Zelf uw boot verkopen. Dit kan bijvoorbeeld via Marktplaats of websites zoals botentekoop.nl. Nadeel is wel dat u zelf veel tijd en energie kwijt zal zijn om alles te fotograferen en duidelijk te omschrijven. Ook zal er tal van mensen langs willen komen en een proefvaart willen maken. Ze willen garantie of inruilen en altijd onderhandelen. Dit als de kopers (van bijvoorbeeld Marktplaats) sowieso al op komen dagen! U moet er telkens energie in stoppen en wat krijgt u ervoor terug?

Optie 2:
U biedt uw boot aan ons aan. Wij bieden u een reële prijs. Wij halen de boot gratis op, als het moet binnen 24 uur. Contante betaling of via bankoverschrijving.
U kunt uw boot met gebreken, schade of mankementen zo aan ons doorverkopen. Ook oude boten kunnen wij inkopen. Wel moet uw boot nog enige restwaarde bezitten.

Welke boten kopen wij graag in

Motorboten zowel staal als polyester. Zeilboten hout, polyester of stalen romp. Sloep vanaf 4 meter lengte hout staal of polyester. Werkschepen, (ex)bedrijfsvaartuigen, jachten, enz.
Wij zijn ook geïnteresseerd in boten met achterstallig onderhoud, defecte motor of schade aan de romp. Zelfs gezonken boten zijn voor ons interessant.

Dus zonder gedoe een boot weg doen!

U heeft een oude boot die u al jaren in bezit heeft gehad maar door ouderdom niet meer kunt gebruiken. Wordt de onderhoud van uw boot te duur? Of heeft u geen tijd meer om te varen?

Veel mensen, vooral op leeftijd komen op een moment in hun leven dat ze een motorboot of zeiljacht willen verkopen. Maar wanneer moet je een boot verkopen? Eigenlijk is het belangrijk dat je met een boot jaarlijks gaat varen. Doe je dit een aantal jaren niet dan gaat het schip heel snel achteruit. Ook de onderhoudskosten kunnen dan vaak verdubbelen. Daarom is het verstandig om de boot voor groot onderhoud of na 1 of 2 jaren onbevaren uiteindelijk te verkopen. Vaak zal de dagwaarde dan nog aantrekkelijk zijn. Booteigenaren die langer wachten omdat ze nog het idee hebben het schip op te knappen of alsnog mee te varen kunnen dan beter de korte pijn nemen om het schip te verkopen. Juist wanneer het schip nog enige verkoop dagwaarde vertoont.