Vul het formulier in en ontvang een serieus aanbod

Platbodem verkopen

Platbodem verkopen

Heeft u een platbodem? Misschien uit een erfenis verkregen? Een platbodem met achterstallig onderhoud of misschien wel in concoursstaat? Wilt u een platbodem verkopen en zoekt u een inkoper?

Wij zijn dagelijks opzoek naar platbodems. Heeft uw schip onderhoud nodig of een defect? Dit is voor ons geen probleem. Wij bieden marktconforme prijs en kunnen uw schip snel overnemen indien financieel tot een overeenkomst komen.

Bel 06 - 383 18 014 of Whatsapp naar 0638318014.

Uw Leemsteraak, Schouw of Tjalk verkopen? Wat is een platbodem.

Een schip met een platte bodem zonder kiel noemt men Platbodem. Platbodem scheepjes worden vaak gemaakt van hout en staal. Platbodem scheepjes werden vroeger gebouwd voor scheepvaart om materialen te vervoeren. Een platbodem had een aantal voordelen. Belangrijkste voordeel is dat je door zijn platte bodem door ondiep water kan varen. Vele ondiepe wateren in Nederland zijn hierdoor dus goed toegankelijk met een platbodem. Ook kan je met een platbodem droog vallen.

Welke Platbodem wilt u verkopen of mogen wij inkopen?

Je hebt verschillende soorten platbodem motorschepen en zeilschepen. Dit zijn de meeste soorten:

Botter, Schouw, Tjalk, Lemsteraak ( aak ), Skutsje, Praam, Gundel, Tjottter, Punter, enz.

Dit zijn schepen met zwaarden langszij in plaats van een kiel. Deze schepen zijn vroeger ooit gebruikt voor de beroepsscheepsvaart en later omgebouwd naar pleziervaart. Deze platbodems zijn vaak van staal en vereist daarom veel onderhoud.

Platbodem verkopen

Waarom uw schip verkopen of laten inkopen?

  • Omdat u geen gedoe aan de deur wilt met mensen die een boot willen kopen.
  • Misschien omdat u financieel niet breed heeft en daarom vanwege de kosten het niet meer kan opbrengen.
  • U wilt uw platbodem verkopen vanwege ouderdom leeftijd?
  • Uw platbodem heeft een aantal defecten zoals kapotte motor bijvoorbeeld.
  • U heeft een nieuwe boot gekocht en oude moet snel weg.

Hoe werk het verkopen / inkopen van uw Platbodem?

Wanneer u het verkoopformulier invult , het liefst inclusief foto’s, of ons belt en de gegevens doorgeeft, dan kunnen wij een prijsindicatie afgeven. Naar aanleiding van deze indicatie kunnen wij in overleg kijken of het interessant is voor beide partijen om gratis vrijblijvend langs te komen voor een offerte op maat. U krijgt dan een overzicht met inkoopprijs wat wij voor uw schip kunnen geven. Wanneer wij tot een overeenstemming zijn gekomen kan het afgesproken bedrag worden overgemaakt voor datum van ophalen / transport.

Dus het geld staat op uw rekening voordat wij uw schip daadwerkelijk bij u komen ophalen. U ontvangt van ons een vrijwaring dat u het schip heeft verkocht aan ons.

Wij kopen graag uw Platbodem en geven een marktconform prijs. Wij komen graag gratis vrijblijvend langs en geven u een offerte om over na te denken.