Vul het formulier in en ontvang een serieus aanbod

Spoed

Spoed

Moet uw boot met spoed weg. Is uw boot gezonken of staat deze voor een groot deel onder water? Het is heel belangrijk om het vaartuig met spoed uit het water te halen. Onderdelen laten los, het materiaal van het schip wordt aangetast en er kan zelfs olie gaan lekken in het water.

Wanneer uw boot is gezonken veroorzaakt u een mini-milieuramp. Alle motorvloeistoffen en chemicaliƫn uit de accu komen namelijk in het water terecht. Hier staan fikse boetes op!

Dus wacht niet te lang en schakel ons met spoed in. In deze situaties zijn wij binnen enkele uren op locatie om uw schip uit het water te takelen. Met onze snelle ophaaldienst bent u binnen no-time van uw sloep, jacht, ark of zeilboot af. Daarnaast zal uw bankrekening u dankbaar zijn. De kosten van het inschakelen van een bergingsbedrijf zijn namelijk een stuk lager dan de rekening van de milieupolitie.

Neem voor spoedgevallen contact met ons op via 06 - 383 18 014.

Wist u dat het mogelijk is om uw boot kosteloos te laten afvoeren? Als het vaartuig nog een redelijke dagwaarde heeft, verrekenen wij de kosten van de herbruikbare onderdelen met de kosten van de afvoering. Dit maakt de afvoering met spoed erg voordelig!