• Telefoon:    06-38318014
  • Bereikbaar:    Ma - Za: 8:00 – 22:00

Boot als erfenis ontvangen en laten inkopen verkopen.

Boot als erfenis ontvangen en graag door verkopen?

Wanneer u een boot bezit en op een bepaalde leeftijd komt waarbij u alle roerende en onroerende zaken wilt beschrijven in uw testament ois het verstandig om ook uw boot als bezit te laten beschrijven door een Notaris. Het beschrijven van uw bezit zoals onderandere uw boot geeft meer duidelijkheid voor uw nabestaande. Want als u uw boot niet inschrijft blijft overledene rechthebbende tot er een verklaring van erfrecht is ingeschreven.

Boot als erfenis, laat uw notaris een schriftelijke verklaring van erfrecht inschrijven.

Hebt u een boot geërfd? Laat uw notaris een verklaring van erfrecht bij het kadaster inschrijven. Zo staat u dan als eigenaar van het schip kadastraal geregistreerd vermeld.

Boot als erfenis verkopen?

Heeft u een boot,jacht,sloep,zeilboot og motorboot uit erfenis of nalatenschap ontvangen en wilt u deze verkopen? Wij bieden u direct contant geld voor uw boot. Zonder gezeur. U ontvangt een vrijwaringsbewijs en het bedrag contant of per bank aan u over gemaakt.

Boot als erfenis geërfd, eigendom registreren bij Kadaster!

In het kadastrale registratie wordt vastgesteld wie eigenaar is van een te boek gesteld schip. Als iemand overlijdt, blijft de overledene als rechthebbende in de registratie vermeld, totdat er een verklaring van erfrecht (of een verdelingsakte) is ingeschreven. Een verklaring van erfrecht kunt u door uw notaris laten opstellen. Deze notaris zorgt ook voor de inschrijving bij het Kadaster. Dat kunt u niet zelf doen.

Boot als erfenis laten inkopen of verkopen bel 06 – 38 31 80 14. Direct het geld overgemaakt en een vrijwaringsbewijs.

Wij kunnen uw boot inkopen. Heeft u een oude motorkruiser? Een speedboot? of zeilboot uit erfenis of nalatenschap ontvangen dan zijn wij altijd geinteresseerd. Wij geven u een reële prijs voor uw motorboot of zeilboot. Is uw boot oud of zijn er gebreken? Wij kunnen ook meerdere boten tegelijk inkopen. Wij kopen ook defecte boten. Woont u in Amsterdam, Rotterdam,Den Haag, Utrecht, Dordrecht,Zeeland of Leeuwarden? Afstand is voor ons geen bezwaar. Wij zitten door heel Nederland gevestigd.

× Stel een vraag via Whatsapp