• Telefoon:    06-38318014
  • Bereikbaar:    Ma - Za: 8:00 – 22:00

Boot Inkoop Verkoop

Boot Inkoop Verkoop is dagelijks opzoek naar gebruikte boten voor eigen inkoop voorraad.

Heeft u een boot waar u haast niet meer mee vaart? Een boot kost vaak veel geld en veel tijd voor onderhoud.  Wilt u een boot verkopen? Boot Inkoop Verkoop kan uw boot kopen tegen een marktconforme prijs.

Niet voor niets zegt men: “met een boot werk je dood..”

Wanneer kiest u voor een boot inkoop verkoop dan heeft u 2 opties:

boot inkoop verkoop

Wij kopen grag uw boot. Inkoop en verkoop van bootjes.

Optie 1: Zelf een boot verkopen: Dit kan bijvoorbeeld via marktplaats of botentekoop.nl. Nadeel is wel dat je zelf tijd en energie in moet steken om alles te fotograferen en duidelijk omschrijven. Ook zal er tal van mensen langs willen komen. Een proefvaart willen maken. Willen garantie of inruilen. Willen onderhandelen en uiteindelijk komen deze kopers wel of niet. U moet er telkens energie instoppen en wat krijgt u ervoor terug?

Optie 2: Boot Inkoop neemt uw boot over en geeft u een reële bod voor terug. U kunt de boot met gebreken, defecte, schade of mankementen zo aan ons doorverkopen. Ook oude boten kunnen wij inkopen. Wel moet uw boot nog enige restwaarde bezitten.

Welke boten kopen wij graag in:

Motorboten zowel staal als polyester. Zeilboten hout, polyester of stalen romp. Sloep vanaf 4 meter lengte hout staal of polyester. Werkschepen, (ex)bedrijfsvaartuigen, jachten, enz.
Wij zijn ook geïnteresseerd in boten met achterstallig onderhoud, defecte motor of schade aan de romp. Zelfs gezonken boten zijn voor ons interessant.

Dus zonder gedoe een boot weg doen met “Boot Inkoop Verkoop”!

U heeft een oude boot die u al jaren in bezit heeft gehad maar door ouderdom niet meer kunt gebruiken. Wordt de onderhoud van uw boot te duur? Of heeft u geen tijd meer om te varen?

Veel mensen, vooral op leeftijd komen op een moment in hun leven dat ze een motorboot of zeiljacht willen verkopen. Maar wanneer moet je een boot verkopen? Eigenlijk is het belangrijk dat je met een boot jaarlijks gaat varen. Doe je dit een aantal jaren niet dan gaat het schip heel snel achteruit. Ook de onderhoudskosten kunnen dan vaak verdubbelen. Daarom is het verstandig om de boot voor groot onderhoud of na 1 of 2 jaren onbevaren uiteindelijk te verkopen. Vaak zal de dagwaarde dan nog aantrekkelijk zijn. Booteigenaren die langer wachten omdat ze nog het idee hebben het schip op te knappen of alsnog mee te varen kunnen dan beter de korte pijn nemen om het schip te verkopen. Juist wanneer het schip nog enige verkoop dagwaarde vertoont.

 

 

× Stel een vraag via Whatsapp